torstai 2. lokakuuta 2014

Lohimurekepihvit

Pitkästä aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Tovi on taas vierähtänyt viime käynnistä... Nyt laitan maistuvan lohimurekepihvien ohjeen jakoon.
Hieman tuunasin ohjetta omaan makuun ja lisäsin massaan seesaminsiemeniä ja pellavansiemenrouhetta, mutta halutessaan ne voi jättää pois. Tuossa niitä piffejä pannulla paistuu parasta aikaa, tuoksu on mahtava! Ei muuta kuin kaikki joukolla kokkailemaan herkullista kalaruokaa, ohessa reseptini ja kuvia. Hyvää kannattaa odottaa! Slurps!

Lohimurekemassa
(n.17 kpl 100g:n pihvejä)

1 1/4 dl vettä
1 1/4 dl ruokakermaa
1 1/3 dl korppujauhoja
4 kpl kananmunia
50 g juoksevaa margariinia
1 kg jauhettua lohta
1-2 tl suolaa
ripaus jauhettua valkopippuria
kalamaustetta
(seesaminsiemeniä)
(pellavansiemenrouhetta)

1. Yhdistä vesi, ruokakerma ja korppujauhot, anna turvota.
2. Sekoita korppujauhoseokseen kananmunat, margariini ja mausteet.
3. Yhdistä kaikki massan ainekset keskenään ja sekoita hyvin.
4. Paista koepihvi ja tarkista maku!
5. Muotoile pihveiksi ja paista pannulla tai uunissa.

Lohimurekemassa

Paista pihvit pannulla kauniin ruskeiksi
(käytössä tässä kuvassa pieni paistinpannu)


Valmiita lohimurekepihvejä

Terveellinen lohimurekepihviannos
jääsalaatilla, miniluumutomaatilla, suolakurkulla ja raejuustolla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti